Sposób przygotowania

Patyczki do szaszłyków skrócić do wysokości odpowiedniej do wysokości wazonika . Z pomidorków ściąć górny plasterek i ostrożnie wydrążyć miąższ ze środka ( można go użyć potem np. do jajecznicy ) .Pomidorki nadziać trzema rodzajami serów. W każdy pomidorek wbić delikatnie od spodu patyczek do szaszłyków. Patyczki z nabitymi pomidorkami wstawiać do wazonika i wbijać w położony na dnie korniszon .Pomiędzy patyczki włożyć gałązki zielonej pietruszki .
Stawiać pomiędzy innymi przekąskami .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    śliczne są :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pięknie i smacznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    jakie piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcela

    naprawde sliczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !