Sposób przygotowania

Części kalafiora, ziemniaki , pierś z kurczaka , marchew- zalać bulionem i gotować 45 minut. Na patelni podsmażyć na maśle połowę pokrojonego koperku , dodać do zupy , wlać śmietankę , mięso podzielić na kawałki i włożyć do garnka .Posypać koprem . Doprawić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    bardzo fajna zupa i jak pięknie podana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda i super miseczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda i super miseczka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !