Sposób przygotowania

Agrest zmiksować, zagotować z woda ok.0.5 l., dodać cukier waniliowy, cukier do smaku i podbić mąką.

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    będę robiła zimą, bo mam zamrożony agrest, a zomą najbardziej smakują owoce!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ma bardzo ciekawy smak i aromat!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo takie kisielek lubię!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    bardzo takie kisielek lubię!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    często taki robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !