Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kisiel agrestowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 op
cukier drobny do smaku
mąka ziemniaczna 1 łyzka
agrest

Przepis i sposób przygotowania na: kisiel agrestowy

Agrest zmiksować, zagotować z woda ok.0.5 l., dodać cukier waniliowy, cukier do smaku i podbić mąką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 31.10.2013 08:52
aromatyczny!!!!
Beata73 22.07.2013 08:08
często taki robię
Jolanta14 11.02.2012 16:07
pycha:)
Kryska73 10.02.2011 12:33
bardzo takie kisielek lubię!
Kryska73 10.02.2011 12:33
bardzo takie kisielek lubię!
Łucja1 25.11.2010 20:42
ma bardzo ciekawy smak i aromat!
mamusia1 28.08.2010 18:14
będę robiła zimą, bo mam zamrożony agrest, a zomą najbardziej smakują owoce!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak