Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kisiel z porzeczek czerwonych

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier waniliowy 1 op.
cukier do smaku
mąka ziemniaczana 1 łyżka
porzeczki czerwone obrane dkg

Przepis i sposób przygotowania na: kisiel z porzeczek czerwonych

porzeczki zmiksować i zagotować w 0.5 l wody.Dodać cukier waniliowy,cukier do smaku i podbić mąką ziemniaczaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 09.02.2011 12:20
ciekawy smak i aromat!
Kryska73 09.02.2011 12:20
ciekawy smak i aromat!
Ela20 02.12.2010 22:01
Robię podobny z malin
Łucja1 25.11.2010 20:41
wspaniałe!
Allice 24.11.2010 19:39
pycha!
mamusia1 13.09.2010 20:04
prosty i delikatny, zrobię go z galaretki porzeczkowej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak