Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaousta na słodko-kwaśno

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 1 główka
ocet 10 % 3 łyzki
cukier 2 łyżeczki
sól
woda 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: kaousta na słodko-kwaśno

poszatkować średnia główkę kapusty. Włożyć do garnka, posolić, zalać dwoma szklankami wody. Próżyć na ogniu ciągle mieszając. Dodać ocet i cukier. Ciągle mieszać aż wygotuje się woda.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 19.03.2011 08:22
pycha,prosta i dobra
pipi765 01.03.2011 10:29
do kurczaka jest pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak