Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka z papryką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0.5 kg
masło 2 łyżki
sól do smaku
papryka czerwona 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka z papryką

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Na patelni rozgrzać masło, wkroić paprykę pokrojona w paseczki chwile podsmażyć. Potem wrzucić fasolkę i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kryska73 04.02.2011 12:12
bardzo ciekawy sposób podania fasolki
Kryska73 04.02.2011 12:12
bardzo ciekawy sposób podania fasolki
Łucja1 23.11.2010 18:09
wspaniała!
mamusia1 27.08.2010 21:48
jadłam kiedyś podobną ale z boczkiem! bardzo mi smakowała!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak