BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Krok 1

Przygotowujemy biszkopt. Białka ubijamy na sztywno. Stopniowo dodajemy cukier oraz żółtka. Nadal ubijając wlewamy olej oraz wsypujemy mąkę. Na końcu dodajemy ocet oraz proszek do pieczenia. Ciasto wylewamy na blaszkę wyłożoną papierem. Pieczemy 35 minut w temp. 170 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    uwielbiam to ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konczi

    bardzo lubię to ciasto, ślicznie Ci wyszło :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    rewelacyjne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Kiedyś je robiłam. Trochę pracy jest, ale efekt przepyszny.
  • 3
    original
    Opublikowano

    meg1984

    jest smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    lara

    ładnie wyszło:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janina

    Super wygląda i na pewno smaczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    robię podobne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pyszny deser
  • 3
    original
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super wyglanda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !