Sposób przygotowania

Rybę pokroić na nieduże kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Koper włoski pokroić na ósemki, cebule i włoszczyznę pokroić w kostkę. Warzywa wrzucić na rozgrzaną oliwę, dodać zmiażdżony czosnek i ryż, dusić 5-10min. Wlać bulion, wrzucić liście laurowe i gotować 10-15min, dodać obrane, pokrojone w kostkę pomidory i rybę. Gotować, nie doprowadzając do wrzenia jeszcze przez 5-7min. Podawać zupę posypaną natką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    kusząca propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    zupka rybna? mniam!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !