Sposób przygotowania

żółtka utrzeć z cukrem, następnie z mąką. Dodać białka ubite na pianę. Rozpuścić na patelni masło, wlać przygotowaną masę. Jak zacznie się rumienić- nałożyć na nią konfitury i złożyć w wielki pieróg. Posypać cukrem, oblać sokiem.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    można przekąsić
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    całkiem całkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    jaki fajny!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dobry na ząb
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Lubię takie omlety.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    I zrobiony- bardzo smaczny, puszysty.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !