Sposób przygotowania

Kalafiora ugotować na parze, podzielić na różyczki. Oliwę zmieszać z drobniutko posiekaną miętą i zmiażdżonym czosnkiem, polać gorącego kalafiora, przestudzić i odstawić na godzinę do lodówki. Przed podaniem przyprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    interesujące zestawienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    jeszcze takiego nie próbowałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !