Sposób przygotowania

włoszczyznę pokroić w plastry i przełożyć do garnka ułożyć na niej filet polać wodą i dusić ziemniaki ugotować zgnieść i polać sokiem z cytryny ugotowaną rybę wyjąć rozdrobnić i wymieszać z ziemniakami i płatkami owsianymi uformować kotlety panierować w białku i bułce tartej smażyć bez tłuszczu posypać natką pietruszki

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    proste i donre
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !