Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z koprem włoskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 250 gramów
koper włoski 100 gramów
kiełki rzodkiewki 75 gramów
pestki dyni 25 gramów
koperek posiekany 1 łyżka
majonez 6 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z koprem włoskim

Kapustę poszatkować, koper pokroić na plasterki, wymieszać z kiełkami, koperkiem, pestkami dyni i majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak