Sposób przygotowania

Białka ubijamy dodajemy cukier potem zółtka i przesianą mąkę z proszkiem . Biszkopt pieczemy ok 30 min w 180 stopniach .Jak ostygnie przecinamy na pół. Śmietane ubijamy dodajemy troche cukru i rozpuszczoną zelatynę .Krem dajemy na biszkoty.Potem truskawki i zalewamy galaretką .

Komentarze

  • 6
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Aż ślinka cieknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    prezentuje się rewelacyjnie :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda extra!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna200

    W środku zimy zjadłoby siuę truskaweczki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna200

    W środku zimy zjadłoby siuę truskaweczki!
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    to prawda, każdy chyba przepada za takimi ciastami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !