Sposób przygotowania

Pieczemy cieniutki biszkopt według własnego przepisu, lub kupujemy biszkopty. Galaretki brzoskwiniowe rozpuszczamy w dwóch szklankach wody, odkładamy w chłodne miejsce. Jogurt przelewamy do naczynia i mieszamy z tężejącą galaretką brzoskwiniową, wkładamy na parę min do lodówki. Do tortownicy wkładamy biszkopt, następnie zalewamy go masą jogurtową, układamy brzoskwinie i zalewamy czerwoną galaretką, którą rozpuszczamy w 3 szklankach wody.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    często taki robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !