Sposób przygotowania

Ugotować łazanki. Średnią główkę kapusty obgotować w ćwiartkach w wodzie, posiekać, udusić w tłuszczu razem z obgotowaną i posiekaną cebulą. Następnie przyprawić solą, pieprzem i na gorąco wymieszać z gorącymi jeszcze łazankami. Rondel wysmarować tłuszczem, wyłożyć wymieszaną kapustę z łazankami i zapiec na rumiano w piekarniku

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    uwielbiam łazanki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jedno z moich ulubionych dań
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !