Sposób przygotowania

Makaron z zupek pokruszyć, dodać przyprawy, zalać szklanką gorącej wody i odstawić na 5 minut. Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, wystudzić. Pora, ogórka i kapustę pekińską pokroić. Przygotować dużą miskę, wrzucić warzywa, przestudzone mięso i przestudzony i odcedzony makaron z zupek. Dodać majonez i wszystko wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anusiaczek

    moze byc smaczna choc ja znam z innymi skladnikami:)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    musi być wspaniała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !