Sposób przygotowania

Zrumienić łyżkę bułki tartej na masełku, włożyć sos do pieczeni, wycisnąć pół cytryny, rozprowadzić rosołem, wrzucić kilka ząbków czosnku, włożyć pozostałą pokrojoną pieczeń.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renia

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    potrawka super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    smaczna ta potrawka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !