Sposób przygotowania

Wymieszać puree ziemniaczane, usmażoną cebule , mięso z kurczaka , pieczarki . Doprawić mini kostką cebulową , pieprzem , solą . Roztrzepać jajko z mlekiem . Uformować 6 krokietów , panierować je w jajku i bułce tartej . Smażyć na rozgrzanym oleju. Podawać z sosem ( grzybowy, mięsny lub inny ) i surówką .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ależ one muszą być smaczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    piękne zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !