Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Krok 1

Umyć i osuszyć golonki. Obrać warzywa - przekroić na połówki.
Rozgrzać suchą patelnię i obsmażyć na niej do zrumienienia golonkę i warzywa. Dorzucić na patelnię liście laurowe, ziele angielskie, pieprz ziarnisty, jałowiec i goździki. Chwilę podgrzewać by puściły aromat.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pyszota

    wygląda zachęcająco
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dominikaz

    od czasu do czasu polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !