Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 1 sztuka
jajko 1 sztuka
mleko 3-4 łyżki
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w panierce

Jajko roztrzepujemy widelcem dolewamy mleko i przyprawę uniwersalną. Cukinie myjemy dokładnie a następnie kroimy w plasterki i moczymy w jajku a następnie w bułce tartej i smażymy na złoty kolorek. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 22.02.2014 10:04
uwielbiam cukinię
czekoladka_m 05.09.2013 19:35
tradycyjnie i jak smacznie;)
Elżbieta17 29.12.2012 22:10
smaczna:)
Anna133 18.02.2012 07:33
smaczna , ale dla mnie za bardzo chloonie tłuszcz
Wacław 31.07.2011 17:04
ładne i pyszne
jolaxa 26.05.2011 22:07
pycha
marchewka 04.04.2011 23:49
też taką robię, rodzince smakuje
Kasia96 14.08.2010 22:02
zapraszam więc Marianie na taka cukinię, dzisiaj ja ją przygotowywałam ;)
MarianM 24.07.2010 19:59
Dobrze dodane składniki to podstawa, do tego prosty przepis i kolorowe zdjęcia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak