Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na półsypko. Ser przepuścić przez maszynkę i wymieszać z kaszą. Wbić jajo, przyprawić do smaku pieprzem i solą. Z przygotowanej masy formować okragłe kotleciki, otaczać w bułce tartej. Smazyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.
Podawać z sosem grzybowym lub pomidorowym i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    chodza za mna takie kotleciki ;) musze w koncu zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !