Sposób przygotowania

mięso umyć,osuszyć,pokroić w plastry na grubość ok.1 1/2 cm i rozbić.doprawić,obtoczyć w mące w jajku i bułce tartej.obsmażyć z obu stron na złoty kolor.następnie przełożyć do naczynia,dodać pokrojoną cebulę,podlać olejem i piec w piekarniku pod przykryciem przez ok.30 min. w tem.180-200*c.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    podaj dokładniej jaka wołowina (z jakiej części zwierzęcia) będzie najlepsza do tego dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !