Sposób przygotowania

Batoniki włożyć do zamrażalnika na ok 12 godzin. Lody zmiksować i dodawać podczas miksowania powoli mleko, ciągle miksując. By osiągnąć jednolitą konsystencję. Batoniki wyciągnąć z lodówki, odwinąć z papierków włożyć do woreczka a następnie mocno potłuc tłuczkiem na drobniutkie kawałki. Okruszki dodać do lodów i jeszcze raz chwilkę zmiksować ok 30-60 s. Podawać od razu. Smacznego !!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Kate131

    palce lizac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    brzmi zachęcająco
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszności dla małych i dużych :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    przepis do wypróbowania bo brzmi bardzo zachęcająco ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    pycha na upały świetne
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o. fajnie, zrobię sobie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    też spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !