Sposób przygotowania

Śmierankę ubic na sztywno z cukrem waniliowym. Do czterech filiżanek włożyc po jednej pralince. Dodac po jednej łyżce likieru. Doprłnic filiżanki espresso i udekorowac bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Chyba zrobię na dzień matki, do ciasta będzie super :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    a to ci niespodzianka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię niespodzianki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !