Sposób przygotowania

4 szklanki mleka zagotować, dodać cukier i cukier wanilinowy oraz margarynę. Budyń wymieszać z 1 szklanką mleka, mąką, żółtkami i wlać do gotującego się mleka ciągle mieszając aż do zgęstnienia masy. Blachę wyłożyć połową krakersów, przykryć ciepłym kremem i pozostałą częścią krakersów. Odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    oj zjadłoby się
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    świetny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    zjadło by się
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszniutki deserek:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malinka

    I bardzo szybko się go robi:)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomysł
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pycha !!!!!!!
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    super dodałam do księgi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    super !! ja też dodałam do księgi :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !