Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka zapiekane z żurawinami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 6 szt.
cukier trzcinowy 3 łyzki
konfitura żurawinowa 1 słoik

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka zapiekane z żurawinami

Z jabłek wydrążyć gniazda nasienne .Konfiturą z.żurawin napełnić jabłka i wierzch posypać cukrem trzcinowym i zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 11.05.2011 08:18
super;]
Kryska73 30.01.2011 16:23
bardzo delikatne i smaczne
Kryska73 30.01.2011 16:23
bardzo delikatne i smaczne
Łucja1 22.11.2010 18:17
super smaczne!
mamusia1 25.08.2010 12:24
dobre i w sam raz na czasie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak