Sposób przygotowania

Cukier wsypujemy do garnuszka i podgrzewamy na małym ogniu ciągle mieszając, robiąc karmel. Bób gotujemy w lekko osolonej wodzie. Gotowy obieramy. Rodzynki moczymy w rumie ok godziny. Bób mieszamy z rodzynkami i wiórkami kokosowymi. Nakładamy na talerz i polewamy karmelem. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Bardzo ciekawe połączenie smaków.
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    takiego jeszcze nie jadłem
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawy pomysł
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawe połączenie smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !