Sposób przygotowania

Śliwki obrać z pestek, wrzucić do rondla z grubym dnem i smażyć co jakiś czas mieszając drewnianą łyżką. Pod koniec wsypać cynamon i cukier.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    polecam do placków miodowych!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    wspaniałe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    idealne do nalesników
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    idealne do nalesników
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    z cynamonem nie robiłam, ale spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !