Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

flaki z żołądków

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żołądki drobiowe 1 kg
porcja rosopłowa

Przepis i sposób przygotowania na: flaki z żołądków

gotujemy wywar z mięsa , włoszczyzny dodajemy pokrojone w paski żołądki i gotujemy do miękkości żołądków następnie na koniec dodajemy przyprawe do flaków mięso z korpusa i szyjii obieramy i dodajemy do flaków

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 17.04.2014 12:26
jedna z ulubionych męża
Pietruszka 18.11.2013 21:20
fajna zupa
Bernadeta1 27.09.2013 00:16
robiłam takie i bardzo smaczne
MC_S 14.09.2013 17:59
Ja w tej wersji uwielbiam... :)
Gonia555 14.08.2011 10:49
jak kto lubi...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak