Sposób przygotowania

Chrzan wyjąć ze słoika na sito i odcedzić. Dodać jabłko starte na drobnych oczkach,potem śmietanę i cukier. Doprawić solą do smaku.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    doskonały do wędliny!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do mięska w sam raz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo dobry!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszny chrzan inaczej!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo ciekaw połączenie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo ciekaw połączenie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacyjne!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !