Sposób przygotowania

Szczaw przebrać, wymyć, posiekać,udusić w małej ilości wody. Następnie przetrzeć przez sito, uzupełniając bulionem., dodać masło,cukier,sól,pieprze i podprawić mąką. Zagotować. Dodać śmietanę. Podawać do krokietów.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    robiłam ostatnio i jest nie zły!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    zaciekawił mnie ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy,ale jeszcze nie robiłam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    warto wypróbować ten oryginalny smak!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pewnie smakuje wyśmienicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny! polecam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !