Sposób przygotowania

Białka ubijamy dodajmey cukier ,ubijamy .Dodajemy żółtka .Mieszamy potem mąkę z dodatkiem proszku .Pieczemy biszkopt .Masa.Gotujemy budyń studzimy ubijamy go z masłem .Zimny biszkopt przecinamy smarujemy masa .Biszkopt można pokropic wodą przegotowaną z dodatkiem jakiegos alkoholu,likieru. Na biszkopt układamy truskawki .zalewamy tężącą galaretka .

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    MarianM

    Czy to ciasto ze zdjęcia to biszkopt z 5 jaj, bo jakoś nie wyrósł Ci chyba. A ciasto wygląda zaskakująco apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ciasto-palce lizać:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !