Sposób przygotowania

Marchewkę dusić mieszając na oleju przez 2-3 minuty. Zalać bulionem i gotować 10 minut. W tym czasie na patelni zrobić karmel z cukru , wrzucić imbir , ogórka i skórkę cytrynową , kurkumę .Wlać mleczko kokosowe, i dusić też 10 minut. Wlać do bulionu. Włożyć krewetki i szczypce kraba .Doprawić sosem sojowym i pieprzem cytrynowym .
Makaron zalać w garnuszku wrząca wodą i trzymać na małym gazie 5 minut. Odcedzić , dodać do zupy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o jak apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    ładnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczne danie szkoda tylko że niema wszystkich składników zupy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !