Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sapka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka żytnia 25 dkg
woda 0.2 litra
boczek wędzony 10 dkg
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: sapka

Mąkę wsypać do wrzącej osolonej wody. Ugotować, wyłożyć na talerze. Podawać polaną pokrojonym ,smażonym boczkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 20.09.2011 15:39
pycha
mamusia1 20.09.2011 15:39
pycha
Kryska73 13.04.2011 14:28
ciekawa potrawa!
Kryska73 13.04.2011 14:28
ciekawa potrawa!
Kryska73 13.04.2011 14:28
ciekawa potrawa!
Kryska73 11.04.2011 15:11
zrobię na pewno!
Kryska73 11.04.2011 15:11
zrobię na pewno!
Łucja1 09.04.2011 20:02
wspaniała!
Łucja1 09.04.2011 20:02
wspaniała!
mamusia1 09.04.2011 19:48
super!
mamusia1 09.04.2011 19:48
super!
Kryska73 23.01.2011 15:02
fajne!
Kryska73 20.01.2011 15:42
szybkie danie! dla wszystkich!
Łucja1 19.11.2010 19:54
ciekawa!
Anna189 03.09.2010 09:37
woda zmąką dietetycznie
mamusia1 19.08.2010 23:23
brzydko wygląda ale nie źle smakuje!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak