Sposób przygotowania

Pęcak ugotować,a gdy ostygnie zmielić. Dodać do niego jajko,sól i wymieszać. Formować sznycelki obtoczyć w bułce tartej i smażyć na smalcu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniale z gulaszem!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    tak z gulaszem rewelka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    ciekawy dodatek do sosu!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ciekawe w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie to nowość
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    nie jadłam takich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !