Sposób przygotowania

Jabłka umyć i obrać, usunąć gniazda nasienne. Pokroić w kostkę i włożyć do garnka. Podlać niewielką ilością wody i rozgotować. Gdyby były za rzadkie to odparować. Dodać cukier i cynamon. Nadziewać naleśniki. Warto tez do takich naleśników podać bitą śmietanę. Pycha!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Uwielbiam naleśniki z takim nadzieniem z jabłek.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    najlepsze są naleśniki z serem i basta
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    najlepsze są z serem ale z jabłkami też nie pogardzę
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    jestem zaskoczona
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak nie próbowałam,pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tak nie próbowałam,pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !