Sposób przygotowania

Karkówkę podzielić na mniejsze porcje i osolić. Przyprawę do karkówki rozrobić z musztardą, solą, pieprzem, miodem, olejem, majerankiem, Vegetą i drobno posiekaną cebulą. Każdy kawałek mięsa obtoczyć w marynacie. Poukładać w misce i odstawić do lodówki na około 30 minut. Piec w piekarniku około jednej godziny, do momentu aż karkówka się zarumieni i będzie w pełni miękka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    brzmi przepysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    mniam mniam wygląda rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Osoby, które to mięso jedzą, mówią, że to dobry gatunek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !