Sposób przygotowania

Przygotowujemy trzy miseczki. Do jednej miseczki wlewamy mleko i wbijamy jajko, mieszamy widelcem. Bułkę tartą wsypujemy do kolejnej miseczki i do ostatniej miseczki sezam. Fileta rozmrażamy a następnie moczymy w mleku, przyprawiamy przyprawą do ryb i wkładamy do sezamu, obtaczamy z obu stron i wkładamy do bułki tartej , lekko obtaczamy i smażymy aż się zarumieni. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wygląda super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmm fajne;)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    w sezamie ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    uwielbiam rybkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !