Sposób przygotowania

żeberka posolić ,natrzeć majerankiem(Prymata),i odstawić na min.godzinę do lodówki.Następnie żeberka obsmażyć, na zloty kolor.W osobnym garnku rozpuścić w 2 szkl.goracej wody miód(2 łyżki,przecier (2 łyżki) oraz ketchup(2łyżki).Przelać do żeberek i dusić na małym ogniu 1,5godz..Na 10min.przed końcem duszenia dodać dżem morelowy(1-2 łyżek).Całość wymieszać :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasia Malinowska

    Super pyszne!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    beata.81

    bardzo smaczne, polecam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    a to ciekawe połączenie mięsa z dżemem morelowym
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    miodzio
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe połączenia
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    odważne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !