Sposób przygotowania

Jabłka obrać i zetrzeć na tarce z grubymi oczkami, dodać chrzan, śmietanę i ugniecione borówki. Doprawic sola i cukrem do smaku.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawy sezonowy dodatek do dań.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    moja ulubiona!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    polecam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    fajne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    fajne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !