Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka nadziewana twarożkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek naturalny homogenizowany 150 gramów
majonez 2-3 łyżki
bazylia do smaku
koperek do smaku
tymianek do smaku
natka pietruszki do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka czerwona 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka nadziewana twarożkiem

Papryki przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne. Serek wymieszać z majonezem, dodać zioła, doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki papryk napełnić farszem i mocno schłodzić. Przed podaniem pokroić na plasterki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak