Sposób przygotowania

Mąkę przesiać dodać cukier wymieszać. Dodać masło można dodać olejek zapachowy zagnieść ciasto. Kruszonkę pozostawić na 1/2 godziny do schłodzenia, Kruszonkę można zetrzeć na grubych oczkach na tarce lub rozdrobnić na małe kuleczki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    zawsze podjadam z ciasta kruszonkę :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zawsze udana kruszonka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutka !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    bardzo lubie do drozdzowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    uwielbiam ciasta z kruszonką
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    w dziecinstwie wyjadalam kruszonke z kazdego ciasta mojej babci ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !