Sposób przygotowania

Pieczarki ugotować w osolonej wodzie. Jak wystygną zmielić razem z cebulą. Doprawić śmietaną i przyprawami. Na końcu dodać natkę pietruszki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo dobre! polecam do grzanek
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    szybka i smaczna sałatka!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    ciekawa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pychaa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    prosta i szybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !