Sposób przygotowania

Puszkę szprotek wraz z olejem rozdrobnić w miseczce, dodać bryndzę i wymieszać. Doprawić solą.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    może być!! do tego pomidorek i nic mi więcej nie potrzeba!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo dobra i smaczna pasta!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    musze wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    warta wypróbowania!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    warta wypróbowania!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    bardzo ciekawa,w sam raz na pyszne śniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !