Sposób przygotowania

Wcześniej ugotowane ziemniaki w łupinach należy obrać i pokroić w plasterki. Układać w rondlu, przekładając warstwą obranych pokrojonych w talarki jabłka. Każdą z warstw ziemniaków lekko posolić, a warstwę jabłek posypać cukrem i pokropić masłem. Ostatnią warstwę powinny stanowić ziemniaki. Zapiec w piecyku ok 30 min.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    odważne połączenie
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    apetyczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    cikawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawa zapiekanka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jabłka i ziemniaki, może być ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis. Nigdy takich nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Nigdy nie próbowałam takiego połaczenia ale nie raz przekonałam się że dziwne połaczenia smakują najlepiej :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dziwne połączenie trzeba by spróbować
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    nie jadłam takiego połączenia, trzeba spróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    eMMe

    coś nowego i bardzo ciekawego
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Ciekawe połączenie składników ,muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !