Sposób przygotowania

Ugotować w łupinach duże ziemniaki. Przygotować ser. zemleć w maszynce. Usmażoną cebulę dodać do sera. Przyprawić solą, pieprzem. Z Przekrojonych ziemniaków na pół małą łyżeczką wydrążamy otwory i nakładamy masę serową. Po prószyć bułką tartą i na patelni podsmażać. Podawać z sosem grzybowym, koperkowym lub pomidorowym.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bronisław1

    Sprawdza się tez na grillu. Wydrążyć,wypełnić,zamknąć,owinąć w folię. Mmmm...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bronisław1

    Sprawdza się tez na grillu. Wydrążyć,wypełnić,zamknąć,owinąć w folię. Mmmm...
  • 4
    original
    Opublikowano

    banditka

    oj aż ślinka leci :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    można nadziać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    mmm brzmi apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo mi sie podoba ten pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo fajna potrawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię ponadziewać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    rewelacja
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !