Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić,pokroić i udusić na maśle.Włożyć do gorącego sosu i pogotować chwilkę.Zestawić z ognia,zaprawic śmietaną,dodac pieprz i sól do smaku. Podawać do drobiu.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super!!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    do gołąbków idealny!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    pyszny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wspaniały!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    aromatyczny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !