Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem i solą,dodać niewielką ilość gorącego sosu,energicznie rozmieszać,a nastepnie wlać do pozostałego beszamelu. Sos doprawić sokiem z cytryny.Podawać do gotowanego drobiu,

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    rewelacja!!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    muszę go spróbować!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    delikatny i aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika192

    ciekawy ten sosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !