Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na jak najdrobniejszych oczkach, dodać roztarte żółtko, masło i musztardę. Ucierać na puszystą masę. Przed podaniem lekko schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Ta pasta tez wygląda na apetyczną :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Trzeba spróbować.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo fajne składniki, pasta prosta i smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    na kanapki jak znalazł
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !